Bedste Crypto-tegnebøger

Der er mange muligheder for krypto-tegnebøger. Der er mange muligheder. Nogle er mere sikre, og andre er lettere for begyndere. Uanset dine sikkerhedskrav skal de bedste kryptotegnebøger opfylde dem. Sikker opbevaring er afgørende, hvis du ønsker at beskytte dine kryptoaktiver. Nogle tegnebøger giver dig mulighed for at handle og satse krypto lige fra din tegnebog. Sørg for, at du forstår de tilknyttede omkostninger. Nogle tegnebøger fungerer med Trezor og FTX samt andre ikke-Ethereum-netværksnetværk. En hardware-tegnebog er den bedste mulighed, hvis du har brug for en grundlæggende tegnebog til kryptoer.

Der er flere faktorer, der skal tages i betragtning, når du vælger den bedste kryptotegnebog. Den type tegnebog, du vælger, kan påvirke både sikkerheden og antallet af understøttede kryptovalutaer. Selvom mange mennesker er bekendt nok med Bitcoin, er ikke alle opmærksomme på de over 4000 kryptokurver. Overvej at bruge en velkendt kryptotegnebog i stedet for at prøve at beslutte, hvilken du skal bruge. Du skal være opmærksom på, at mange populære kryptotegnebøger opkræver netværksgebyrer og mangler sikkerhedsfunktioner, der gør dem pålidelige eller sikre.

Mobile tegnebøger skal være sikre. Mycelium er et godt valg for folk, der har både Android- og iOS-telefoner. Det er gratis og giver brugervenlige funktioner. Interfacet er enkelt og nemt at bruge, selvom det ikke ser særlig attraktivt ud. Mycelium har ikke en desktopversion. Det fungerer dog på både iOS- og Android-enheder. Det giver forbedret sikkerhed, hvilket er vigtigt, hvis du gemmer kryptoaktiver på din smartphone.

Det er bedst at begynde med en tegnebog, der er nem at bruge, hvis du er nybegynder. Coinbase Wallet tilbyder en enkel grænseflade til begyndere. Exodus er i modsætning til Coinbase designet til mere erfarne brugere. Det understøtter mange forskellige kryptoer såvel som Coinbase. Du kan også kommunikere direkte med andre brugere gennem udvekslingen indbygget i Exodus.

Der er mange muligheder for krypto-tegnebøger. Nogle tegnebøger kan indeholde flere aktiver, mens andre kun understøtter en type blockchain, som Ethereum. Hardware-tegnebogen giver brugerne mulighed for at foretage transaktioner offline og gemmer store mængder kryptoer. Disse tegnebøger er dyrere end din gennemsnitlige checkkonto. Hvis du har til hensigt at bruge forskellige typer kryptokurver, bør disse tegnebøger altid være dit første valg.

Trezor-enheder har en dobbelt chipstrategi, der ligner kreditkort og pas. Disse enheder har også PIN-beskyttelse og evnen til at generere den private nøgle 100% offline. Ledger, i modsætning til andre tegnebøger er ikke forvaring. Det betyder, at du vil have fuld kontrol over dine midler. Selvom det er lidt dyrere end Trezor, er det en glimrende mulighed for aktive investorer.